Hendriksen Prefab

Hendriksen Prefab is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

Openingstijden

Ma t/m do:        7:30 t/m 16:45
Vr:                    7:30 t/m 12:15
Za en zo:          gesloten

icon_widget_image De Stenenmaat 2, 7071 ED Ulft icon_widget_image 0315 – 642 549 icon_widget_image info@hendriksen-prefab.nl
Hendrik Prefab Pand

Service

HENDRIKSEN PREFAB
Service
Aandacht voor kwaliteit

Service

Wij besteden veel aandacht aan onze kwaliteit. Dit is één van de belangrijkste aspecten waardoor wij een zeer goede naam in de markt hebben. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat er iets mis is gegaan in onze productie en/of tijdens de logistiek. In die gevallen zorgen wij natuurlijk dat het product hersteld of vervangen wordt.

Wij hebben een eigen servicedienst die ter plekke reparaties en herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Hiermee proberen wij onze klant een snelle en adequate oplossing te bieden in geval van problemen. Tevens proberen wij eventuele vertraging op de bouw tot een minimum te beperken.

Aandacht voor kwaliteit

Vraag uw service aan:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw E-mail *

  Uw Bericht

  HENDRIKSEN PREFAB

  Wat kunnen
  wij voor u betekenen?

  Uitdagingen gaan wij niet uit de weg!

  Daken, HSB gevelelementen, wanden, dakkapellen en gootelementen. Serie of maatwerk.

  Van traditionele bouw tot energieneutraal!

  Hendriksen Prefab levert daken, wanden, dakkapellen, erkers en andere timmerwerken voor de woningbouw.

  Niet uitsluitend toeleverancier, maar partner.

  Hendriksen Prefab wil voor haar opdrachtgevers graag een partner zijn en niet uitsluitend een toeleverancier. Wij zijn in alle fases van het bouwproces betrokken.

  Onderdeel van de Hendriksen Groep

  Hendriksen Prefab is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

  Heeft u een vraag?

  Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zullen dan uw vragen beantwoorden of indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave doen voor uw project.

  PRODUCTEN

  Projects

  SERVICE

  VOORSCHRIFTEN EN CERTIFICATEN

  Downloads

  INTERESSE GEWEKT?

  Vraag een offerte aan

  HEEFT U EEN VRAAG?

  Neem contact op

  HENDRIKEN PREFAB

  Uw volwaardig partner

  Hendriksen Prefab is voor haar opdrachtgevers partner en niet alleen toeleverancier. Door tijdens alle fases van het bouwproces betrokken te zijn, kunnen wij meedenken in de ontwerpfase en onze productie en logistiek optimaal afstemmen, waardoor onze opdrachtgevers onze eindproducten efficiënt kunnen verwerken.