Hendriksen Prefab

Hendriksen Prefab is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

Openingstijden

Ma t/m do:        7:30 t/m 16:45
Vr:                    7:30 t/m 12:15
Za en zo:          gesloten

icon_widget_image De Stenenmaat 2, 7071 ED Ulft icon_widget_image 0315 – 642 549 icon_widget_image info@hendriksen-prefab.nl
Hendrik Prefab Pand

Certificering en kwaliteit

HENDRIKSEN PREFAB
Certificering en kwaliteit
Duurzaamheid hoog in het vaandel

Certificering en kwaliteit

Hendriksen Prefab levert kwalitatief hoogwaardige daken, wanden, dakkapellen, gootelementen en diverse overige timmerwerken. Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen en certificering is daaraan onlosmakelijk verbonden. De basis vormt het KOMO attesten voor Houtachtige dakconstructies met HPU daksegmenten en Niet-dragende binnenspouwbladen, gevelvullende elementen en voorzetwanden. Deze KOMO attesten zijn te downloaden via de pagina ‘Downloads’. Hiermee voldoen onze producten aan het bouwbesluit.

Verder hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ruim 98% van het hout dat wij inkopen is voorzien van een FSC® keurmerk.

HoutbouwersNL

Weten waarom
je goed zit met HoutbouwersNL

HoutbouwersNL zijn bedrijven die houtskeletbouw, CLT, modulebouw of dak- en gevelelementen leveren met het Keurmerk HoutbouwersNL. We zijn aangesloten bij de sectie Houtbouwsystemen van de NBvT (Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie).
HENDRIKSEN PREFAB

Wat kunnen
wij voor u betekenen?

Uitdagingen gaan wij niet uit de weg!

Daken, HSB gevelelementen, wanden, dakkapellen en gootelementen. Serie of maatwerk.

Van traditionele bouw tot energieneutraal!

Hendriksen Prefab levert daken, wanden, dakkapellen, erkers en andere timmerwerken voor de woningbouw.

Niet uitsluitend toeleverancier, maar partner.

Hendriksen Prefab wil voor haar opdrachtgevers graag een partner zijn en niet uitsluitend een toeleverancier. Wij zijn in alle fases van het bouwproces betrokken.

Onderdeel van de Hendriksen Groep

Hendriksen Prefab is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

Heeft u een vraag?

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zullen dan uw vragen beantwoorden of indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave doen voor uw project.

PRODUCTEN

Projects

SERVICE

VOORSCHRIFTEN EN CERTIFICATEN

Downloads

INTERESSE GEWEKT?

Vraag een offerte aan

HEEFT U EEN VRAAG?

Neem contact op

HENDRIKEN PREFAB

Uw volwaardig partner

Hendriksen Prefab is voor haar opdrachtgevers partner en niet alleen toeleverancier. Door tijdens alle fases van het bouwproces betrokken te zijn, kunnen wij meedenken in de ontwerpfase en onze productie en logistiek optimaal afstemmen, waardoor onze opdrachtgevers onze eindproducten efficiënt kunnen verwerken.