Houtskeletbouw

Houtskeletbouw heeft veel voordelen. Met name kunnen genoemd worden het lage gewicht van de constructie en het recyclebare basismateriaal. Ook in Nederland neemt de populariteit toe, maar dan vooral toegepast als gevelelementen of binnenspouwbladen. Indien gewenst kunnen wij een compleet houten gebouw fabriceren.

Hendriksen Prefab heeft als specialist inmiddels een zeer ruime ervaring op het gebied van houtskeletbouw. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan luchtdichtheid en isolatiewaarde. Duurzaamheid staat bij ons voorop. Wij passen onze detaillering continue aan, zodat onze eindproducten altijd aan de laatste stand van de gestelde eisen voldoen.

Moderne 3D ontwerp- en tekensoftware in combinatie met een modern CNC aangestuurd machinepark stelt ons in staat om vrijwel elke opdracht efficiënt uit te voeren. In een multidisciplinair team wordt vaak gebruik gemaakt van BIM. Dit bouw informatie model maakt complexe bouwprojecten beter beheersbaar door optimale informatieuitwisseling. Hendriksen Prefab kan hierbij probleemloos aansluiten.