Welkom

Voor de professionele vervaardiging en levering van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare vlieringtrappen kunt u vertrouwen op Hentra Vlieringtrappen (onderdeel van Hendriksen Prefab BV).

Grote en kleine series

Door de combinatie van een modern productieproces en aandacht voor finesse zijn wij als één van de weinigen in Nederland in staat om niet alleen grote, maar ook kleine series vlieringtrappen te vervaardigen in zowel universele als exacte maten.

Kant-en-klaar

De sluiting van de houten vlieringtrappen kunnen naar wens worden voorzien van een kracht-, contragewicht of gasveermechanisme. De drie- of vierdelige stalen of aluminium schaartrappen worden indien gewenst geleverd met leuningen, schrikhek en dakbetreding. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u aan de slag kunt met een compleet, passend en betaalbaar eindproduct.

Wilt u meer weten? Kijk voor meer informatie bij producten of bel ons op (0315) 64 00 61.

Bedrijfsfilm Hendriksen Groep

Hendriksen Groep

Welkom op de website van Hentra Vlieringtrappen, onderdeel van de Hendriksen Groep in Ulft. Sinds 1990 verzorgt De Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen, deuren, daken, wanden, dakkapellen en vlieringtrappen.

Onze opdrachtgevers zijn aannemers en particulieren die prijs stellen op betaalbare kwaliteit en meer verwachten dan standaard werk. Met een uitgekiende planning, efficiënte fabrieksindeling en verregaande automatisering verzorgen wij grote partijen, kleine series of individueel maatwerk.

Kortom: bij de Hendriksen Groep bent u aan het juiste adres voor betaalbare kwaliteit op maat.

Website: 27NewMedia - alle rechten voorbehouden